15-03-06

15/03 - NIEUWS

Laura Karpman bij The Man in the Chair
Laura Karpman, één van de weinige vrouwelijke componisten die Hollywood rijk is, zal de muziek schrijven voor Man in the Chair, een tragikomedie van Michael Schroeder met oa Christopher – ‘Captain Von Trapp’ – Plummer en Robert Wagner.
Tegelijkertijd zal de componiste ook aan andere projecten meewerken. Zo zal ze de muziek verzorgen in David Mickey Evans’ nieuwe thriller Tranced en in Lee Friedlander’s komedie Out at the Wedding.
Daarnaast heeft ze ook net de muziek opgenomen voor twee nieuwe games: Sony’s Field Commander en Untold Legends: The Warrior’s Code.

David Arnold’s Hot Fuzz
David Arnold zal, naast Casino Royale (de nieuwe Bond voor wie het nog niet zou weten) ook de muziek componeren voor een nieuwe Britse actiekomedie met de welklinkende naam – u raadt het al - Hot Fuzz. De film wordt geregisseerd door cult-regisseur Edgar Wright, bij sommigen bekend van Shaun of the Dead. Timothy Dalton, Edward Woodward, Jim Broadbnt en Steve Coogan zijn maar enkele ronkende namen die aan het project verbonden zijn.
Arnold zal verder ook de muziek voor Amazing Grace, de nieuwe film van Michael Apted, schrijven.

Varèse brengt The Sentineluit
Op 25 april brengt Varèse Sarabande Christophe Beck’s muziek voor The Sentinel, de nieuwe film van Clark Douglas (S.W.A.T.) uit.
Insiders beschrijven de muziek als “intensely exciting”, wat natuurlijk best zo is, vermits het om een thriller gaat waarin men probeert een moordaanslag op de president van de VSA te verijdelen. Michael Douglas, Keifer Sutherland en Kim Basinger doen mee!

19:50 Gepost door MarieLise VW | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.